Apie FM World

Noriu Jums papasakoti apie įmonę, kuriai atstovauju.

FM World

Trumpa įmonės istorija

FM WORLD – esame vieni iš daugiapakopio marketingo lyderių – prekių ženklu, kuris vienija žmones su aistra. Neeilines asmenybes – tuos, kurie nori keisti savo gyvenimą ir ieško jame naujos kokybės. Tiekia patrauklios kainos, aukščiausios kokybės produktus tiesiogiai į Klientų namus. Be tradicinių prekybos tinklų pagalbos.
FM WORLD veikia greito vartojimo prekių (ang. FMCG, fast-moving consumer goods) srityje. Iš pradžių – 2004 metais Vroclave buvo įkurta FM WORLD Lenkija.O jau po trijų metų – 2007 metais – dinamiško augimo užsienio rinkose dėka, buvo įkurta bendrovė FM WORLD. Šiuo metu mūsų produktus pažįsta ir vertina keliose dešimtyse šalių, skirtinguose kontinentuose. Visame pasaulyje FM WORLD bendradarbiauja su apie 500 000 Verslo Partnerių. Įmonė sudaro idealias sąlygas mikro-verslumo plėtrai. Pvz. siūlo verslo paramą ir profesionalius mokymus.

FM WORLD vertina tarpusavio ryšius ir pagalbą. Remiantis šiomis vertybėmis, visame pasaulyje kuriama bendra sėkmė. 2009 m. įkurtas Golden Tulip fondas, kurio tikslas – labdara, humanitarinė ir vystymosi pagalba, kova su socialine atskirtimi. Šis fondas remia daugybę iniciatyvų, pvz., pradinės mokyklos ir sveikatos priežiūros punkto įkūrimas Mozambike.

Kiekvienas gali tapti FM nariu ir mes kviečiame visus bendradarbiauti ir aktyviai kurti savo sėkmę bei prisidėti prie FM World stiprinimo sudarant savo tinklinio marketingo struktūras. Iš savo pusės užtikriname profesionalumą, rekomendacijas bei aukštą mūsų paslaugų ir prekių kokybę. Aš siūlau susisiekti skiltyje „Kontaktai“ nurodytais kontaktais ir Jums bus suteikta išsami informacija visais Jums rūpimais klausimais.